Bacardi

Bacardi is een van oorsprong Cubaans merk van sterkedrank, dat vooral bekend is door hun rum en Bacardi Breezer. Het familiebedrijf verkoopt meer dan 200 miljoen flessen drank per jaar, in ruim 100 verschillende landen. Het hoofdkantoor van Bacardi staat in Hamilton, Bermuda.

Martini

Een martini is een klassieke cocktail die uit gin en droge witte vermout bestaat. Martini vermouth is een Italiaans vermoutmerk van de distilleerderij Martini & Rossi in Turijn. De distilleerderij werd opgericht door Alessandro Martini, Luigi Rossi en Teofilo Sola.

Thomas Henry

Thomas Henry is een Engelse naam, maar de mixers komen uit het hippe Berlijn. Thomas Henry was een vooraanstaande apotheker in het Engeland van begin 18e eeuw. Hij was de eerste die het lukte om kwalitatief hoogwaardig koolzuurhoudende drank te produceren en is daarmee de grondlegger van de hedendaagse frisdranken

Passoã

Passoã is een likeur met passievrucht-aroma. Naast water, suiker en 17% alcohol, zit er 2% passievruchtsap in. Passoã wordt gemaakt in Frankrijk, bij Rémy Cointreau[1] vanaf 1986 en is datzelfde jaar op de markt gebracht in de BeNeLux. De passievrucht voor Passoã komt uit Brazilië waar ook het idee ontstaan is voor deze likeur. Passoã wordt vaak gebruikt in combinatie met vruchtensappen.

Sonnema

Sterk en eigenzinnig sinds 1860 Bij Sonnema maken we met trots en passie Sonnema Berenburg volgens dezelfde geheime receptuur als Fedde Sonnema in 1860. Al sinds 1860 wordt het oorspronkelijke Berenburg recept gebruikt en dit zal ook altijd blijven gebeuren!

Bombay

De smaak van de drank is afkomstig van een recept van tien ingrediënten: amandel, citroenschil, zoethout, jeneverbessen, Lis wortel, Angelica, koriander, Cassia, cubeb, en granen van het paradijs. met het oog op smaak en aroma te krijgen. De blauwe kleur komt uit de fles, niet de gin.

Finest Call

Finest Call cocktailmixen vormen een alcoholvrije basis voor cocktails en onderscheiden zich in de markt door een constante kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en herkenbaarheid door de kleur van de schenkers. Uit elke unieke 1 liter “store and pourfles” worden circa 12-15 cocktails bereid.

Cazadores

Don Jose Maria Bañuelos keek uit zijn raam naar de glooiende heuvels van blauwe agave. Daar zag hij een hert dat dapper in het midden van het veld stond. het was het perfecte symbool voor zijn nieuwe recept voor een soepel maar gedurfd, hoogland tequila, Die tequila heette Cazadores

Friesland Campina

Zuivelcoöperatie FrieslandCampina is een internationaal opererende zuivelcoöperatie, gevormd door melkveehouders in Nederland, België en Duitsland. De onderneming bestaat officieel sinds 30 december 2008 en kwam tot stand na een fusie van de zuivelcoöperaties Friesland Foods en Campina.

Eristoff

Een martini is een klassieke cocktail die uit gin en droge witte vermout bestaat. Martini vermouth is een Italiaans vermoutmerk van de distilleerderij Martini & Rossi in Turijn. De distilleerderij werd opgericht door Alessandro Martini, Luigi Rossi en Teofilo Sola.

Disaronno

Disaronno Originale is een amaretto-smakende likeur met een karakteristieke amandelsmaak gemaakt in Italië. De maker ervan, Disaronno, behoudt zijn origineel "geheime formule" en is onveranderd sinds 1525, en claimt de Amaretto-legende "Luini-verhaal" als zijn eigen specifieke geschiedenis.

Licor 43

Licor 43 is een zoete Spaanse likeur met een duidelijke vanillesmaak. Ze wordt sinds 1924 door Diego Zamorra S.A. in Cartagena gemaakt. Dit zou volgens een recept uit de 18e eeuw gebeuren. Export vindt plaats naar meer dan 60 landen, waarmee Licor 43 een van de bekendste Spaanse likeuren is.