Uw dranken bestelt u bij Lijfering Drankengroothandel. Daar koopt u namelijk scherp in en mag u rekenen op een vlotte en adequate levering met de meest persoonlijke service. Het assortiment van bieren en gedestilleerde dranken is met 7000 producten breed en bijzonder gevarieerd. Bovendien krijgt u de mooiste wijnen van onze in house wijnhandel. Wat mogen wij als drankengroothandel u aanbieden?

HANOS. Meer dan een internationale horeca groothandel. U vindt bij ons niet alleen al uw horecabenodigdheden, maar ook al uw culinaire inspiratie en kennis onder één dak. Een plek waar ambacht en gastronomie samenkomen. In 1975 opende de allereerste HANOS groothandel zijn deuren: HANOS Apeldoorn. Sinds deze opening is HANOS uitgegroeid tot een totaalgroothandelsorganisatie met achttien vestigingen in Nederland en twee vestigingen in België.

De Vereenigde Hollandsche Compagnie, kortweg VHC, is een internationale groothandel voor horeca en grootverbruik. Sinds jaar en dag leveren wij aan horeca, bedrijfsrestaurants en instellingen. Wij hebben een zeer groot en compleet assortiment, dat bestaat uit food, dranken, non-food, Biologisch/Eko/Fairtrade, private labels en eigen concepten. Ons assortiment is een mix van grote bekende merken, bijzondere producten en nieuwe oplossingen. Zaken doen met VHC is vooral werken met een partner, die precies weet wat u en uw klanten van een groothandel verwachten.

Bidfood, dé online groothandel voor foodprofessionals. Als chef-kok wilt u elke dag het beste voor uw gasten. Of de producten hiervoor nou uit IJmuiden moeten komen of uit Peru. U wilt een groothandel die de hele foodwereld dichtbij brengt. Van de mooiste versproducten tot alles wat u nodig heeft om het te bereiden en te serveren. Met de inspiratie en aandacht die het verdient. Alles om u succesvoller te maken met het beste eten en drinken. Dat wilt u voelen.

Bij Sligro ontdek je vier unieke eigenschappen: onze behulpzame medewerkers met kennis van zaken, onze unieke producten, onze oplossingen en de vele voordelen die je hebt wanneer je bij Sligro inkoopt. Ontdek de vier kanten van Sligro.

Sligro werkt uitsluitend met producten die aan alle hoge kwaliteitseisen van horeca voldoen. Dat betekent dat we al onze producten met zorg selecteren. Van dichtbij, maar ook van verder weg. Van leveranciers, maar ook onze eigen exclusieve merken die altijd scherp zijn geprijsd, staan voor de beste kwaliteit en volledig zijn ontwikkeld voor foodprofessionals.